Virtuele ALV 2020

De leden zijn door niet te reageren voor 2 november 2020 akkoord gegaan met de gepubliceerde vergaderstukken van de ALV 2020. Daardoor zijn de financiële stukken goedgekeurd en is conform het voorstel van de kascontrole commissie decharge verleent aan de penningmeester. De ‘nieuwe’ bestuursleden zijn met instemming van de leden benoemd, waardoor zij volgens de statuten nu formeel bestuurslid geworden zijn. De notulen van de ALV is in te zien via deze link.

1 gedachte op “Virtuele ALV 2020

  1. Hans Rijnbende

    Geacht bestuur, het is een goede zaak dat een ALV online wordt gehouden. Maar wat mij verbaast en ergert is dat de communicatie hierover naar mijn mening compleet gefaald heeft. Als een ALV wordt gehouden krijgen we daarvoor een uitnodiging via mail of in de brievenbus. Ik heb hierover niets gehoord of gelezen. Waarom moet ik regelmatig gaan zoeken op een website terwijl het geen moeite kost om de stukken van de vereniging gewoon per mail te verzenden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *