Glasvezel

Planning aanleg glasvezel in het Golfpark – Lommerrijk

Kijk voor de meest recente informatie op de website van de stichting Glasvezel Noord Lelystad.

In verband met het coronavirus hebben de werkzaamheden in de wijken enkele maanden stil gelegen. KPN NetwerkNL start vanaf 2 juni weer op! De aanleg worden uitgevoerd door het Duitse bedrijf Terrado Networks.

De globale planning op dit moment:

  • 2 juni – hervatten werkzaamheden
  • vanaf 3 juni elke woensdagmiddag van 16:00 – 20:00 uur:
    glasvezel-informatiepunt parkeerterrein Golf Event Center, Parlaan 2A
  • vanaf 24 augustus – eerste woningen aangesloten
  • half oktober – laatste woning aangesloten

KPN stelt aanleg uit naar februari 2020.

Door planningsproblemen stelt KPN de aanleg van glasveel in onze wijk uit. De aanleg start volgens de nieuwe planning in februari 2020.

KPN nu aanspreekpunt.

Op 12 augustus heeft KPN NetwerkNL het gehele project overgenomen van de Stichting Glasvezel Noord Lelystad. Men is al gestart met de voorbereidingen en de aanleg.
Vanaf nu is KPN NetwerkNL uw aanspreekpunt en verzorgen zij alle informatie en communicatie (nadere informatie volgt).

Stichting Glasvezel Noord Lelystad is gestopt

De Stichting Glasvezel Noord Lelystad zal binnenkort worden ontbonden. Per 1 augustus is de initiatiefgroep/stichting formeel met haar werkzaamheden gestopt. Gedurende de aanlegwerkzaamheden blijft de website van Glasvezel Noord Lelystad beschikbaar en zullen er updates over het project op te lezen zijn.
Onze wijken worden nu op korte termijn voorzien van een glasvezelnetwerk! En daar zag het drie jaar geleden beslist niet naar uit!

De Initiatiefgroep dankt de experts, het bewonerspanel en alle andere supporters voor hun ondersteuning de afgelopen jaren. En uiteraard de bewoners, die zich hebben aangemeld in de afgelopen maanden. Uiteindelijk hebben we het gezamenlijk voor elkaar gekregen.