Diversen

Cursus Reanimatie en AED – Er bestaat de mogelijkheid om bij voldoende belangstelling voor onze wijk een basiscursus Reanimatie en AED te organiseren. U krijgt na het bijwonen van de lessen een certificaat en pasje van Het Rode Kruis (Europees certificaat). U kunt zich opgeven door een e-mail voor 1 maart aan het bestuur bestuur@golfpark-lelystad.nl te sturen. Klik hier voor meer informatie.

Kustvisie gemeente Lelystad 2030 – Op 14 januari is tijdens een gemeenteraad bijeenkomst de kustvisie 2030 besproken. Geïnteresseerden kunnen via deze link kennisnemen van de momenteel uitstaande visie.

StookalertOmroep Flevoland heeft RIVM een stookalert afgegeven voor onze provincie.Zowel voor uw gezondheid, als die van uw medebewoners is het verstandig om de houtkachel, hoe geavanceerd die ook is en hoeveel skills u ook heeft, vandaag en morgen uit te laten. Raadpleeg vervolgens dagelijks de stookalert website van RIVM.

Rotonde Bataviastad – De ambtenaren van de gemeente en de provincie gaan volgens een bericht van het gemeentebestuur de verkeerssituatie van de rotonde nader bekijken. Het bestuur heeft zich bij de gemeente en de provincie aangemeld om mee te mogen doen in de gesprekken over de toekomende verkeersafwikkeling rond Batavia-Stad. Daar is beide besturen nog niet op gereageerd.